Lite Musik

Dj Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Versi Angklungoashu Id. Aku isih wedi mbok larani Atiku iki wes kadung loro Wes dadi kebacut ilang roso Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono Atiku wes kanggo uwong liyo Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Ora tak getuni ora tak tangisi Lungamu neng endi aku ora nggoleki Wes kadung kelaran atiku ra karuan Wes bubrah kahanan rosoku uwis ilang Wes lalekke wae aku ora nggondheli Atiku mung siji ra kuat yen mbaleni Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Atiku iki wes kadung loro Wes dadi kebacut ilang roso Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono Atiku wes kanggo uwong liyo Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Atiku iki wes kadung loro Wes dadi kebacut ilang roso Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono Atiku wes kanggo uwong liyo Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone. Mohon untuk tidak reupload karya saya kecuali ada izin langsung chanel partner jangan lupa di subscribe ojo mung ndelok tok original music video.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [8.77 MB]

Judul: dj ora tak getuni ora tak tangisi versi angklungoashu id
Durasi: 6:15 Minutes
Size: 8.77 MB
Diputar: 2568168

Nella kharisma SONGWRITER. Nirwana koplo patrol vol 2 LABEL. Nikmati alunan musik dari NGANJUK SLOW BASS channel.

Ngangen Angklung Remix Santuy Oashu Id Jbbc

Jangan di kasih kendor borrrrrr geleng trussss Terimakasih sudah nenonton. Danang Danzt ALBUM. Cindi cintya dewi maaf atas video nya tak blurr ya mek pingin ngeblurr ae bro bantu subcribe lurr JBBC official. Nong sepine angin wengi Isun rasakno kangen iki Kangen hang keliwat jeru Nong awak riko nong awak riko Nong sepine angin dalu Nggarai sun sing biso turu Suwi sing tau ketemu Suwi sing tau ketemu Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken.

[6:15 min] of download lagu dj ora tak getuni ora tak tangisi versi angklungoashu id mp3 gratis

Cindi cintya dewi maaf atas video nya tak blurr ya mek pingin ngeblurr ae bro bantu subcribe lurr JBBC official. Nong sepine angin wengi Isun rasakno kangen iki Kangen hang keliwat jeru Nong awak riko nong awak riko Nong sepine angin dalu Nggarai sun sing biso turu Suwi sing tau ketemu Suwi sing tau ketemu Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken Masio moto iki merem Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken Welas isun tolong rungokaken Jeritan suworo ati nisun Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken Isun biso ngangen mergo welas Isun biso ngangen mergo sayang Gusti sampekno salam iki Isun mageh ngenteni Jaluk tulung ojo dibaleni Roso loro hang koyo gedigi Cukup isun baen hang ngerasakaken Cukup isun baen hang ngerasakaken. LEDA LEDE intan rahma dj slow version Cipt. DD Star Record Pare Kediri Email.